Нова тв Мъж с джип шофира между кърпите на плажуващите, за да стигне до

...
Нова тв
Мъж с джип шофира между кърпите на плажуващите, за да стигне до
Коментари Харесай

Шофьор на джип към майка на 2 метра от морето: Махай играчките, пречат ми да мина!

 Нова тв Мъж с джип шофира сред кърпите на плажуващите, с цел да стигне до водата. Историята се е разиграла на 11 септември в Кранево. Свидетелка споделя, че в началото се е чуло как джипът удря други коли. Оказва се, че няколко пъти е блъснал автомобила на притежателите на плажно заведение.

" Спря преди водата, сподели на една жена да махне играчките на децата, тъй като са на пътя му към водата, тя отхвърли. Той излезе от колата. Беше очевидно в нетрезво положение, залиташе и едвам говореше. Разбута играчките, качи се в джипа и потегли. Караше много бързо ", разказа  Галина Николова.

" Обадих се на 112 и пристигнаха три патрулки. Разбрахме, че въпросният лидер на джипа е гражданин на Кранево, който е и директор на училище.

Не мога да кажа дали в Кранево, или в обитаемоте места. На този човек не му е за първи път да минава през плажната линия, а от полицията ни обясниха, че няма шофьорска брошура поради приложимост на алкохол и транспортното му средство не е записано, макар че има номера.

Явно след това са го задържали, той е отричал, само че са подадени три самостоятелни сигнала против него. Сега следва дело във Варненски съд. ", обясни дамата пред Нова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР